BEDRIJFSPROFIEL

U bevindt zich hier::/BEDRIJFSPROFIEL
BEDRIJFSPROFIEL2017-02-04T13:24:30+00:00

EPS Bouw is dé specialist op gebied van bouwen met EPS.

Bij EPS Bouw vindt u alles onder één dak: vanaf het persoonlijke advies, de productiefabrieken, de eigen montage en een tot in de puntjes verzorgde oplevering. Tot slot koopt u bij ons tegen glasheldere voorwaarden.

EPS Bouw is een bedrijf met een bijzonder klantgerichte benadering. Dankzij de jarenlange expertise kan EPS Bouw vormgeven aan uw wensen en ideeën. EPS Bouw opereert landelijk vanuit 3 verschillende vestigingen in Nederland. Op deze manier zijn wij altijd dicht bij de klant. Het hoofdkantoor is gevestigd in Doetinchem.

Organisatie

Onze organisatie kenmerkt zich als open en flexibel. Na jarenlange ervaring heeft EPS Bouw zich ontwikkeld tot een landelijk opererend middelgroot bouwbedrijf.

EPS Bouw richt zich op nieuwbouw en renovatie van woningen, bedrijfshallen, waterwoningen etc. middels EPS/Airpop®. EPS Bouw bouwt duurzame, betaalbare woningen die snel en zelfvoorzienend kunnen worden opgeleverd. Dankzij het gebruik van EPS (Expanded Polystyreen)/Airpop® profiteert u van een groot aantal voordelen.

Download hier onze bedrijfspresentatie.

Financiering

De aanschaf van nieuwe vensters, verbouw of renovatie van uw woning kan gepaard gaan met een flinke besparing op uw energiekosten, maar zijn mogelijk voor u ook een grote uitgave. EPS Bouw faciliteert derhalve een gespreide betaling van uw verbouwplannen in samenwerking met Ribank. Zie hieronder voor meer informatie omtrent dit onderwerp of neem even contact met ons op. Wij adviseren u graag.