Loading...

VLOERVERWARMING

U bevindt zich hier::/VLOERVERWARMING
VLOERVERWARMING2016-10-12T15:25:07+00:00

Vloerverwarming staat synoniem aan comfort: de verdeling van de temperatuur binnen een woonomgeving of een werkplek genereert een plezierig woon of werkklimaat en garandeert een enorme energiebesparing, totale vrijheid in het inrichten van de vertrekken door het ontbreken van radiatoren en een schoon en gezond klimaat.

De temperatuur in de verwarmde ruimten met traditionele systemen zijn tegen het plafond hoog en laag bij de vloer, waarbij vloerverwarming de warmte vrijlaat vanuit het totale vloeroppervlak, dus een egale distributie van warmte, met een ideaal klimaat voor de behoefte en comfort van het menselijk lichaam. Daarom wordt vloerverwarming tegenwoordig beschouwd als de beste oplossing voor verwarming van woonhuizen, kantoren en magazijnen.

De voordelen van vloerverwarming:

  • Hoog comfort.
  • Laag temperatuur systeem.
  • Gereduceerd energie verbruik.
  • Betere hygiëne, betere gezondheid.
  • Koeling in de zomer.
  • Vrijheid voor het inrichten van de ruimtes.

Standaard vloerverwarming

De standaard vloerverwarming wordt gemonteerd op het ondernet of op de afwerkvloer op een krimpnet. De vloer dient vanuit de bouw geïsoleerd te zijn om zoveel mogelijk warmte verlies te beperken.

Comfort vloerverwarming

Comfort vloerverwarming wordt op de werkvloer gemonteerd in zogenaamde isolatiepanelen. Deze panelen isoleren de vloer van de bouwkundige constructie van het huis. Deze constructie wijze voorkomt koudebruggen daar de vloer “zwevend” is ten op zichten van de funderingen. Dit geeft een enorme reductie in de warmteverliezen (tot 20%), verlaagd de opwarmtraagheid en heeft als voordeel dat het ook geluid overdracht reduceert.

Offerte aanvragen

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de offerte-aanvraag door te nemen.
Offerte aanvragen